Sziasztok! 

 

    A RockBoX rockrádió 2013 október 25.-én magyar idő szerint 20:00 órakor indította el első bemutatkozó adását és azonnal sokak kedvencévé vált.

   Büszkék vagyunk rá , hogy önerőből  meg tudtuk oldani mind az internetes oldal kinézetével, vagy a Nektek elhangzó zenék és információk tálalásával kapcsolatos dolgokat. Szeretnénk számotokra egy olyan rádiót nyújtani, ami zene, szórakozás, játék, kikapcsolódás, vagy információ terén kielégíti igényeiteket. Ezért kérünk Titeket, hogy bármely olyan gondolat, amely felmerül Bennetek a rádió oldalának kinézetével, vagy adásainkkal kapcsolatban, azt jelezzétek vissza nekünk! Szívesen veszünk bármilyen negatív, építő jellegű, de akár pozitív kritikát is, hiszen csak így tudunk megfelelni az egyre bővülő érdeklődésnek, melyet irányunkban mutattok.

    Nagyon sok olyan tematikus műsorral jelentkezünk, melyben újdonságokat mutatunk be a stíluson belül, vagy bevonunk benneteket azok elemzésébe. De nem maradnak el a kívánság műsorok és a kihagyhatatlan játékok sem. Műsorvezetőink mindegyike más-más zenei stílust képvisel, hogy mindenki megkaphassa a neki tetsző irányzatot.

    Róluk bővebben a "RÓLUNK" menüben, a legördülő részben a névre kattintva olvashattok. A chat alatti  "KONCERTEK" menüpontban a hónap legjelesebb koncert rendezvényeiről értesülhettek.  A "CHAT" menüpontban megtalálhatjátok  chat oldalunkat, ahol is szórakoztató játékokban mérhetitek össze tudásotokat, vagy akár a szerencséteket a többiekkel., vagy akár ismerkedhetnek, beszélgethetnek veletek.

    Jelmondatunk ezért is ez:

   "Gyere hallgass és játssz velünk, hogy egy csapat legyünk!"

    Nagy szeretettel üdvözlünk mindenkit a csapatban! Isten hozott!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now